0

EVLİLİK SÖZLERİ

Evlilik Sözleri ve Mesajları
Eger yaninizda olsaydim size simsIki sarilir, yasam boyu gozlerinizdeki isiltinin devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmenizi dilerdim. Iste bu mesaj da benim orada soyleyemediklerime aracilik ediyor. Elleriniz birbirinden hic ayrilmasin. Omur boyu mutluluklar sizin olsun!
Bir butun olusturdugunuz bugun birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gozleriniz birbirine... Zaman cok kisa, yasam boyu birliktelige adim attiginiz su andan itibaren birbirinizin kalbini kirmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin. Bir hayati tum guzellikleriyle paylasmaniz dilegimle? Mutluluklar!
Her gununuz birbirinizi daha cok severek ve birbirinize daha cok baglanarak gecsin. Hayat kadehse eger, ask da kadehi dolduran saraptir. Kadehinizin hic sarapsiz kalmamasi dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz. Birlikte en guzel gunleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini yasayin! Her sey gonlunuzce olsun ve yuvanizdan sevgi eksIk olmasin!
Ebedi sevgi yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda yokum ama bilin ki tum kalbim sizinle. Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatiniza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tum yasantiniz boyunca birlikte en guzel gunleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini yasayin! Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrilmasin. Mutluluklar!
Paylastikca cogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep cogalmasini dileriz... Yasaminiz boyunca gunes hep onunuzde olsun ki golgeler ardinizda kalsin. Omur boyu mutluluklar dilerim.
Birlikte gulebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, saskinliklar ve sevincler yasayabilmek icin, en onemlisi de birbirinizi hep sevebilmek icin bolca "zaman"iniz olmasini diliyorum? Elleriniz ve gozleriniz birbirinden hic ayrilmasin! Mutluluklar
Yasantinizi birlestirmek yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda yokum ama bilin ki tum kalbimle sizinleyim. Su andan itibaren birbirinizin kalbini kirmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin. Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalmasi ve mutlu olmaniz dilegimle...
Nikahiniza gelemiyorum. Ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta degilim. Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatiniza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Birlikte en guzel gunleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini yasayin. Mutluluklar dilerim.
Bir butun olmak icin birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hic ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gozleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiginiz yolda, gunes hep onunuzde olsun ki golgeler ardinizda kalsin. Omur boyu mutluluklar
Her gununuz, birbirinizi daha cok severek ve birbirinize daha cok baglanarak sevgi dolu gecsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol cocuklu yasamaniz dilegimle. Yuvanizdan sevgi eksIk olmasin. Gozleriniz hep birbirini arasin. Mutluluklar...
Bir ask gulumsemeyle baslar, opucukle devam eder ve bir nikahla olumsuzlesir. Sevginizi olumsuzlestirmeye dogru attiginiz bu adimda, askinizin hep ilk gunku gibi taze kalmasini ve mutlu olmanizi diliyorum. Elleriniz birbirinden hic ayrilmasin!
Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrilmasin. Bir hayati tum guzellikleriyle paylasmaniz dilegimle... Mutluluklar!
Tum yasantiniz boyunca en guzel gunleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini beraber yasamanizi dilerim... Mutluluklar?
Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiginiz yolda, gunes hep onunuzde olsun ki golgeler ardinizda kalsin. Bir omur boyu mutluluklar dilerim?
Nikahiniza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta degilim. Umarim her sey gonlunuzce olur?
Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Bir elmanin iki yarisi gibisiniz. Yasam boyu bunu korumaniz ve birbirinizi hep tamamlamaniz dilegiyle... Mutluluklar!
Hayat kadehse eger, ask da kadehi dolduran saraptir. Kadehinizin hic sarapsiz kalmamasi dileklerimizle, hayat boyu mutluluklar dileriz.
Ebedi sevgi yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda degilim ama bilin ki tum kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanizi diliyorum.
Her gununuz birbirinizi daha cok severek ve birbirinize daha cok baglanarak gecsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayin! Yuvanizdan sevgi eksIk olmasin...
Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatiniza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Omur boyu mutluluklar dilerim.
Yasantinizin her gunu bugunku gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu gecsin. Birbirinize hep bagli kalin! Mutluluklar...
Sevginizi olumsuzlestirmeye dogru attiginiz bu adimda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalmasi ve mutlu olmaniz dilegimle...
Unutmayin ki paylastikca cogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep cogalmasini dilerim. Mutlu bir yasam dilegiyle...
Bir yasam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dilegimle... Elleriniz birbirinden hic ayrilmasin. Mutluluklar!
Yasam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dilegimle... Elleriniz birbirinden hic ayrilmasin. Unutmayin ki paylastikca cogalan tek sey sevgidir, evlilikle ebedilestirdiginiz ve kutsallastirdiginiz sevginiz hep cogalsin! Mutluluklar...
Her gunuzu her an bitecekmiscesine birbirinize daha da sIki sarilarak ve sevgi dolu yasamanizi diliyorum... Omur boyu mutluluklar.
Zaman cok kisa, yasam boyu birlikte olmaya soz verdiginiz bugunden itibaren birbirinizin kalbini kirmamaya ve hep sevgi dolu olmaya ozen gosterin. Mutluluklar..

0 yorum:

Yorum Gönder

Siguiente Anterior Inicio
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SİTEMİZ MAP

0
 
back to top